Antwerpen Oost-Vlaanderen West-Vlaanderen
Vlaams-Brabant Limburg Wallonië
Nederland  
 

Hoe kan ik mijn kat verwennen?

Je kat maakt toch een deel uit van je gezin, dus je houdt er waarschijnlijk ontzettend veel van. Naast de standaard goede verzorging, is het leuk en belangrijk om je kat soms eens flink te verwennen. Dat verdient hij! Daarnaast is het voor jou ook erg leuk om je kat te zien genieten van een nieuw speeltje of een lekker hapje. Het zal namelijk steeds een verrassing zijn hoe je kat erop reageert, omdat alle katten iets anders leuk of lekker vinden. Maar als het dan in de smaak valt, heb je de gelukkigste kat van de wereld. Voor iedere kat is er iets op de markt, dus probeer eens wat verschillende dingen, tot je erachter komt waar je beestje van houdt.

Met welke speeltjes kan ik mijn kat verwennen?


Iedereen weet dat een kat met iets heel simpels al blij kan zijn. Een propje papier of een wc-rol maakt hem al dolgelukkig! Toch zijn er ook een hoop andere soorten speeltjes waar je je kat erg blij mee kunt maken. Een pluche speeltje op de grond is leuk, maar het is nog leuker om interactief met je kat bezig te zijn, door gebruik te maken van een speeltje aan een hengel. Hunter biedt bijvoorbeeld de Crackle Teaser Flower en de Crackle Teaser Bee als opties op petproof.be. Hier kan je kat zich niet alleen kostelijk mee vermaken, maar jij ook. Kijk ook eens op zooplus.nl. Daar hebben ze het goed beoordeelde Catit Design Senses Super Roller Circuit in hun assortiment. Dit is een wat luxer product voor een mooie prijs, waar je kat uren mee kan spelen, zonder dat jij ermee bezig hoeft te zijn als je daar even geen tijd voor hebt. Voor de echte uitdaging, is het Cat Activity Fun Board een goede optie. Hiermee hebben ze niet alleen plezier, maar het stimuleert ook lichamelijke en geestelijke activiteit. Het bestaat uit verschillende modules met verschillende moeilijkheidsgraden. Dit speeltje gaat perfect samen met een lekker snoepje voor de kat, omdat ze strategieën moeten bedenken om het snoepje te pakken te krijgen.

Met welke snacks verwen ik mijn kat?


Iedere lieve kat verdient soms een extraatje. Een lekker snoepje als hij braaf geweest is als beloning, of gewoon omdat je in een goede bui bent. Zo laat je zien dat je je kat waardeert. Misschien is het even uitvinden wat je kat het lekkerst vindt. Kijk eens naar de Catisfaction kattensnack op zooplus.nl Catisfactions kattensnack. Deze hebben een zachte cremevulling en zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken, zodat je van alles wat kunt uitproberen. Ook heb je op zooplus.nl de Cosma Snackies.. Dit zijn drooggevroren snacks die uit 100 procent vis of vlees bestaan. Daarnaast zijn ze speciaal geproduceerd met alle belangrijke voedingsstoffen, dus het is nog gezond ook. Als je voor biologische kattensnoepjes wil gaan, kun je kijken wat Hunter aanbiedt op petproof.be. Daar verkopen ze de Catsnack in verschillende smaken en er zijn geen kunstmatige stoffen toegevoegd. Een echte lekkernij om je kat mee te verwennen! 

 

 
 
 
Een raskat die zomaar gratis weggegeven wordt? Ga er niet op in! Het is oplichterij!


...

 
 
 
 
Een kitten is pas na een jaar volledig volgroeid. Vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer...
 
 
 
 
Wil je een kitten adopteren, dan is de kitten ideaal 16 weken (+- 4 maand) oud vooraleer hij van...
 
 
 
 
Moet het altijd een kitten zijn? In een dierenasiel vind je katten die verwaarloosd of...
 
 
 
 
Katten zijn een stuk zelfstandiger dan honden, maar dat wilt natuurlijk nog niet zeggen dat je ze...
 
 
 
 
Een van de meest voorkomende ongemakken bij je kat zijn problemen met het gebit. Dit wordt echter...
 
 
 
 
Als je een poes hebt die niet gesteriliseerd is, is de kans groot dat ze ooit zwanger raakt. Dit...
 

Lees meer artikels over katten